lunes, 12 de noviembre de 2007

Segon inici

Bé doncs, com que "once started.. follow through", seguirem. No he postat res, si és que es diu així, perquè no sabia si seguir, de què parlar, i si algú s'ho miraria. Ara faig una aposta i crec que potser algú s'ho llegirà, alguna cosa sortirà i evidentment, seguiré, ni que sigui poc.
És curiós, avui en dia tothom fa publiques les seves interioritats, a la tele, als blogs i fotologs, però jo en soc reàcia, crec en el valor de les converses a mitja veu i de les confidències guanyades.
Ben mirat, el sí puc fer és explicar la història d'un lloc que pot ser o no real, d'unes persones que poden o no existir i que interactuen de forma que no necessàriament es correspon amb la vida real. D'aquesta manera potser podrem anar narrant les aventures i desventures de gent normal, amb les seves alegries i les seves misèries. I si algú pensa que es veu dibuixat en aquesta història, que pensi que la gent s'assembla a molta altra gent i deu ser una tremenda casualitat.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Tinc una amiga que m'ha dit...que ella faria el mateix en el teu cas. Les imatges dels llibres serveixen per il·lustrar coses, el text és una interpretació que afegim nosaltres. Valgui doncs com a exemple el nom amb el que em donaré a conèixer, bé podria ser una imatge...

Marcel Onades